VRIESTROMMELS

SKT construeert gekoelde roterende vriestrommels waarop het product snel wordt afgekoeld.  Langs de aanvoerkant wordt het warme product erop verdeeld met een bewegende arm.  Langs de afvoerkant wordt het koude product ervan geschraapt. 

 

2 vriestrommels in productie voor het kristalliseren van spinazie met room zodat achteraf vormvaste porties gemaakt kunnen worden.

 

Kant vriestrommel waar warm product gelijkmatig wordt verdeeld via een bewegende verdeelarm, en daarna een gelijkmatige dikte krijgt via een drukrol met instelbare hoogte.

 

 

Kant vriestrommel waar het gekristalliseerd product wordt afgeschraapt, en  in de portiemachine valt.

 

Met gekristalliseerd product worden er vormvaste porties gemaakt. Deze gaan via transportbanden naar de invriestunnel waar ze verder worden diepgevroren.

 

Transportbanden met gevormde porties van gekristalliseerde spinazie.

 

Transportband met gevormde spinazieporties.

 

Roterende trommel gekoeld door ammoniakinstallatie.
Het gekristalliseerde product wordt van de trommel geschraapt en valt op de transportschroef.  De schroef brengt het product weer tot in de voorafgaande machine.

Transport 2x Freezing drum
Transport 2x Freezing drum
Transport 2x Freezing drum

Vriestrommels

Datapolis programmeurs gevraagd 16/11/2017

Dalende beschikbaarheid HFK-koudemiddelen met hoge GWP 26/9/2017

HFK-koudemiddelen met een hoog Global Warming Potential (GWP) leveren bij lekkage een grote bijdrage aan de opwarming van de aarde en worden middels een quotasysteem onder Europese wetgeving teruggefaseerd en zijn hierdoor steeds minder beschikbaar.

Potyzestraat 42
B-8900 Ieper
T +32 (0)57 21 86 21
BE0405514834
info@skt.be